Termeni și condiții

ACCEPTUL CONDIȚIILOR DE ACCESARE ONLINE:

 1. VoceaCreatoare.ro este un site creat, administrat și actualizat de Alina Gheorghe.
 2. Accesarea acestui site este GRATUITĂ.
 3. Accesarea acestui site conduce la asumarea și acceptarea termenilor și condițiilor de către vizitator.
 4. În calitate de vizitator al site-ului VoceaCreatoare.ro ești de acord cu respectarea acestor reguli și condiții.
 5. Alina Gheorghe își rezervă dreptul de actualiza / modifica / îmbunătăți site-ul VoceaCreatoare.ro și/sau poate suspenda funcționarea site-ului în orice moment, cu sau fără o înștiințare prealabilă.
 6. Regulile, termenii și condițiile de accesare / utilizare ale site-ului VoceaCreatoare.ro pot fi, de asemenea, modificate în orice moment, fără o notificare în prealabil.
 7. Regulile, termenii și condițiile VoceaCreatoare.ro sunt disponibile pe site, iar responsabilitatea de a le cunoaște și a le respecta îi revin vizitatorului.
 8. Alina Gheorghe își rezervă dreptul de a stabili noi reguli ale site-ului, considerate a fi parte integrată a condițiilor generale de accesare / utilizare a site-ului VoceaCreatoare.ro.
 9. Regulile, termenii și condițiile vizează modul de accesare / utilizare de către vizitatori a site-ului VoceaCreatoare.ro, iar eventualele problemele sau incidentele care pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ:

 1. Articolele, textele și imaginile (în cadrul cărora nu se specifică sursa) publicate pe VoceaCreatoare.ro aparțin autorului și sunt protejate de legea privind drepturile de proprietate intelectuală (Legea nr. 8 / 1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 / 1996).
 2. Reproducerea materialelor scrise sau ilustrative SUNT INTERZISE fără acordul și/sau consimțământul scris al autorului.
 3. Vizitatorii site-ului VoceaCreatoare.ro NU au dreptul să preia, să vândă sau să reproducă materialele scrise sau ilustrative de pe site.
 4. Nerespectarea proprietății intelectuale ale materialelor scrise sau ilustrative de pe VoceaCreatoare.ro poate conduce la restricționarea accesului pe site sau acționarea în instanța de judecată a vizitatorului care, cu bună știință, a încălcat dreptul la proprietatea intelectuală a autorului și a preluat, vândut sau reprodus parte sau întregul conținut de pe acest site.
 5. Vizitatorii/abonații pot distribui materialele scrise sau ilustrative pe rețelele lor de socializare DACĂ menționează sursa acestora.
 6. Vizitatorii / abonații pot comenta pe site-ul VoceaCreatoare.ro însă fără să folosească cuvine sau expresii injurioase, rasiale, discriminatorii sau obscene la adresa autorului sau la adresa oricăror alte persoane. Nu sunt agreate și nici acceptate jignirile sau discriminările care țin de sex, rasă, condiție fizică, economică, profesională, religioasă sau răutățile gratuite la adresa autorului sau la adresa oricăror alte persoane.
 7. Pe site-ul VoceaCreatoare.ro nu sunt tolerate umilințele care conduc la atingerea emoțională sau intelectuală a autorului sau a oricăror alte persoane.
 8. VoceaCreatoare.ro nu este un site pe care să se practice cenzura, însă vor fi șterse comentariile cu link-uri publicitare. Pentru publicitate și/sau o posibilă colaborare, vă rog să vă exprimați intenția pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com.

Vizitarea site-ului VoceaCreatoare.ro presupune că ai citit, ai înțeles, ești de acord și accepți termenii și condițiile acestui site!

termeni si conditii - vocea creatoare
termeni si conditii – vocea creatoare

ACCEPTUL CONDIȚIILOR DE PARTICIPARE LA ÎNTÂLNIRILE OFFLINE VOCEA CREATOARE:

 1. Membrii grupului își vorbesc între ei cu TU!

2. Membrii grupului respectă pactul ADEVĂRULUI. Așadar, atunci când ai ceva de spus, acela va fi purul tău adevăr.

3. Nu este admisă critica sau ofensa între membrii grupului.

4. Nu este acceptat consumul de alcool în cadrul întâlnirilor și nici membrii în stare de ebrietate.

5. Membrii grupului sunt liberi să își spună poveștile de viață, opiniile sau să ceară explicații.

6. Membrii grupului își respectă unii altora opiniile.

7. Membrii grupului vor respecta principiul confidențialității, adică discuțiile de la întâlniri vor fi strict confidențiale.

8. Propunerile temelor pentru viitoarea întâlnire vor fi scrise pe un bilețel nesemnat de fiecare membru al întâlnirii și pus în CUTIA DORINȚELOR. Fiecare temă propusă de membrii grupului vor fi tratate în cadrul întâlnirilor viitoare. Odată ce temele sunt epuizate, membrii grupului vor propune alte teme pentru a fi discutate.

9. Întâlnirile nu vor dura mai mult de două ore.

10. Întâlnirile vor avea loc în fiecare zi de joi, de la ora 19:30. 

11. Întâlnirile vor avea loc în locația de pe Strada Penteleu, nr. 15, Buzău.

Te aștept cu entuziasm!

Alina Gheorghe,

Călăuza ta pe calea spre  ADEVĂRATUL tău EU!

Pentru mai multe detalii, mă găsești pe adresa de mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com, pe Pagina de Facebook Vocea Creatoare și pe Grupul de Facebook Vocea Creatoare.