Împlinirea Dorințelor – Întâlnirea 3 Vocea Creatoare

împlinirea dorințelor
împlinirea dorințelor

Împlinirea dorințelor este tema celei de-a treia întâlniri Vocea Creatoare. În cadrul acestei întâlniri motivaționale vom discuta despre:

  • Ce este dorința?
  • Ce ne dorim cu adevărat?
  • Cum se manifestă dorința?
  • Cum ne putem îndeplini dorințele?
  • Care sunt pașii pentru îndeplinirea dorințelor?
  • Care este diferența dintre satisfacerea unei dorințe și obsesia de a avea un lucru NEAPĂRAT?
  • Care sunt avantajele dorințelor POZITIVE și dezavantajele dorințelor NEGATIVE?

Data întâlnirii: 20.06.2019

Ora: 19:30

Durata întâlnirii: 1 oră și 30 minute

Adresa întâlnirii: str. Penteleu, nr. 15, Buzău

Locuri disponibile: 15

Intrarea: GRATUITĂ

Confirmă participarea la întâlnire pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com.

Știai că pentru „a primi” și „a obține” trebuie să ai mai întâi energia de „a dori”? Dorința este cea care ne face să depunem eforturi inimaginabile, uneori, pentru a ne atinge obiectivele sau pentru a obține anumite recompense. Dar ce facem când nu ne ies lucrurile? Ce facem când dorința nu poate fi îndeplinită? De ce nu poate fi îndeplinită? Unde am greșit? Ce facem în continuare? Cum facem față eșecului? Surprinzător, dar obiectivele NU sunt atinse prin dorință, ci prin DECIZIE și ANGAJAMENT.

Pentru a dezbate fațetele celor mai arzătoare dorințe ale noastre și pentru a afla cum putem obține împlinirea dorințelor, te invit la întâlnirea motivațională, de grup, pe care o voi organiza joi, 20.06.2019, de la ora 19:30, în locația de pe str. Penteleu, nr. 15, Buzău.

Poți veni însoțit/ă! Intrarea este gratuită. Îți păstrez un scaun și o apă rece! Nu o să regreți că îți investești timpul în acest proces al descoperirii de sine!

0 0 vote
Article Rating

Alătură-te grupului Vocea Creatoare

Dezvoltare personală Buzău

Vino la întâlnirile motivaționale și vei învăța să devii un om asumat, responsabil, determinat, puternic și fericit! Preia ACUM responsabilitatea pentru viața ta, sănătatea ta, succesul tău financiar, sentimentele și relațiile tale! Fă primul pas spre SCHIMBARE! Schimbarea începe cu TINE!

AFLĂ MAI MULT

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments