Frica Irațională – Întâlnirea 2 Vocea Creatoare

Frica Irațională
Frica Irațională

Frica irațională este tema celei de-a doua întâlniri Vocea Creatoare. În cadrul acestei întâlniri motivaționale vom discuta despre:

  • Ce este frica
  • Cum se manifestă frica d.p.d.v. fizic, psihic și emoțional
  • Care sunt cele mai întâlnite tipuri de frică
  • Cum putem învinge frica irațională

Data întâlnirii: 13.06.2019

Ora: 19:30

Durata întâlnirii: 1 oră și 30 minute

Adresa întâlnirii: str. Penteleu, nr. 15, Buzău

Locuri disponibile: 15

Intrarea: GRATUITĂ!

Confirmă participarea la întâlnire pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com.

Știai că frica irațională este contagioasă și este un trend social? Ei bine, frica este un instrument de control pe care noi și alți oameni îl folosim pentru a ne manipula între noi. Frica motivează! Ne motivează să ne trezim dimineața, să mergem la muncă, să ne întemeiem o familie și să ne facem datoria față de ea! Frica ne motivează să ne trăim viețile și culmea, trăim cu durerea trecutului, cu neplăcerea prezentului și cu frica irațională de viitor. Este normal așa?! Este normal ca frica să motiveze când de fapt noi ar trebui să ne trăim viețile în armonie și iubire?

Pentru a dezbate fațetele fricii iraționale, te invit la întâlnirea motivațională, de grup, pe care o voi organiza joi, 13.06.2019, de la ora 19:30, în locația de pe str. Penteleu, nr. 15, Buzău.

Poți veni însoțit/ă! Intrarea este gratuită. Îți păstrez un scaun și o apă rece! Nu o să regreți că îți investești timpul în acest proces al descoperirii de sine!

0 0 vote
Article Rating

Alătură-te grupului Vocea Creatoare

Dezvoltare personală Buzău

Vino la întâlnirile motivaționale și vei învăța să devii un om asumat, responsabil, determinat, puternic și fericit! Preia ACUM responsabilitatea pentru viața ta, sănătatea ta, succesul tău financiar, sentimentele și relațiile tale! Fă primul pas spre SCHIMBARE! Schimbarea începe cu TINE!

AFLĂ MAI MULT

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments