Forța Creatoare A Gândului – Întâlnirea 1 Vocea Creatoare

forța creatoare a gândului
Forța Creatoare a Gândului

Forța Creatoare  este tema primei întâlniri a grupului VOCEA CREATOARE în cadrul căreia vom discuta despre conștientizarea și eliminarea gândurilor toxice.

Subiectele abordate în cadrul primei întâlniri vor fi: definiția gândului, potențialul gândului, puterea gândului, efectele gândului toxic pe termen lung, tehnici de eliminare a gândului nociv și așa mai departe.

Data întâlnirii: 06.06.2019

Ora: 18:00

Durata întâlnirii: 2 ore

Locația întâlnirii: str. Penteleu, nr. 15, Buzău.

Locuri disponibile: 15

Intrarea: GRATUITĂ

Confirmările se fac pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook Vocea Creatoare și pe Grupul de Facebook Vocea Creatoare!

Simți că poți mai mult, vrei mai mult, meriți mai mult și totuși simți că viața ta stagnează? Grupul VOCEA CREATOARE se formează chiar acum pentru a te ajuta să ajungi la cea mai bună versiune a ta. Grupul Vocea Creatoare este o invitație la conștientizare, autocunoaștere, exprimare, eliberare, manifestare și TRASFORMARE.

Vocea Creatoare este un proiect unic în Buzău! Împreună vom învăța să transformăm Vocea interioară pesimistă într-o Voce obiectivă și pozitivă, cu o putere creatoare nelimitată. Voi împărtăși cu voi experiența, cunoștințele și tehnicile care m-au ajutat pe mine să ajung la cea mai bună variantă a mea!

Forțea creatoare a gândului este NELIMITATĂ!

Din cauza inocenței noastre specifice ne-am însușit toată negativitatea lumii și i-am îngăduit să ne distrugă entuziasmul și să ne ofere în schimb această patetică meschinărie cu care am ajuns să ne mulțumim. Am asimilat, fără să vrem, sistemul de negativitate care în prezent guvernează planeta. A nedreptăți și a învinui pe alții constituie de fapt o formă de cruzime. Le-am permis celorlalți să ne inducă modalități de autotortură și i-am îndemnat pe alții să se chinuiască la rândul lor. – Letting Go Calea Renunțării de David R. Hawkins

// –

Găsești aici Forța Creatoare a Gândului – prima parte!
Găsești aici Forța Creatoare a Gândului – a doua parte!
Găsești aici Forța Creatoare a Gândului – a treia parte!

0 0 vote
Article Rating

Alătură-te grupului Vocea Creatoare

Dezvoltare personală Buzău

Vino la întâlnirile motivaționale și vei învăța să devii un om asumat, responsabil, determinat, puternic și fericit! Preia ACUM responsabilitatea pentru viața ta, sănătatea ta, succesul tău financiar, sentimentele și relațiile tale! Fă primul pas spre SCHIMBARE! Schimbarea începe cu TINE!

AFLĂ MAI MULT

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments