Despre Vocea Creatoare – grupul oamenilor curajoși!

Despre VOCEA CREATOARE!

VOCEA CREATOARE este grupul oamenilor curajoși! Este grupul celor care vor să pună STOP fricilor, durerilor și neajunsurilor. VOCEA CREATOARE este grupul persoanelor care NU se mai mulțumesc cu puțin și care doresc să preia ACUM controlul vieții lor! Intră ACUM într-un grup inspirațional de dezvoltare personală Buzău.

Temele abordate în cadrul proiectului VOCEA CREATOARE vor fi: iubirea de sine, motivația, voința, cum să transformi gândul nociv într-unul constructiv, respectul de sine, frica de moarte, frica morții cuiva drag, traumele, povara trecutului, relația de iubire perfectă, relația cu părinții, relația cu copii, relația pe care o ai cu banii tăi, tehnici de gestionare a timpului, tehnici de atragere bani, iubirea de cuplu, fidelitatea, credința în Dumnezeu, cum să te rogi astfel încât rugile să îți fie ascultate și așa mai departe.

Despre Vocea Creatoare – DE CE VOCEA CREATOARE?

Deoarece ea îți relevă CINE EȘTI, DE UNDE VII și ÎNCOTRO TE ÎNDREPȚI!

VOCEA CREATOARE este VOCEA TA INTERIOARĂ!

Despre vocea creatoare – grupul oamenilor curajoși!

VOCEA CREATOARE este gândul din spatele gândului tău cel mai profund!  E PRIMUL gând! Este prima forță! Vocea Creatoare este energia primară care conduce locomotiva vieții tale!

VOCEA TA INTERIOARĂ poate fi obiectivă și constructivă SAU subiectivă și distructivă, în funcție de credințele tale dobândite DE LA ALȚI OAMENI! Dacă VOCEA CREATOARE este obiectivă și constructivă și viața ta va fi la fel. Ea redă întocmai realitatea pe care o trăiești.

GÂNDUL OMULUI este influențat de două energii principale: IUBIREA SAU FRICA! Acestea sunt motivațiile în baza cărora VOCEA INTERIOARĂ CREEAZĂ REALITATEA PE CARE O TRĂIEȘTI.

Vestea bună este că VOCEA CREATOARE poate fi educată! VOCEA CREATOARE poate fi canalizată pe IUBIRE și CREAȚIE, iar FRICA poate fi contracarată!

Proiectul VOCEA CREATOARE este o invitație la conștientizare, autocunoaștere, exprimare, eliberare, manifestare și TRANSFORMARE.

Este primul pas pe care îl faci pentru a deveni eroul / eroina vieții tale și pentru a trăi destinul pentru care ai fost născut/ă.

Odată ce afli EUL TĂU ADEVĂRAT descoperi și care este CALEA TA!

Cele trei niveluri ale creației sunt: GÂNDUL, CUVÂNTUL și FAPTA!

Te invit să ne aflăm gândurile creatoare împreună, să le rostim cu voce tare, chiar dacă suntem paralizați de frică!

Te invit să ne aflăm gândurile nocive, toxice și înșelătoare și să le transformăm în GÂNDURI CREATOARE CONSTRUCTIVE!

Proiectul VOCEA CREATOARE:

Când ești pregătit, vorbești despre tine și înveți din experiența celorlalți!

Spui ADEVĂRUL în orice circumstanță!

Înțelegi că schimbarea începe, inevitabil, cu tine!

VOCEA CREATOARE ÎȚI CREEAZĂ REALITATEA!

Copacul vieții

Pentru că VOCEA CREATOARE, gândul din spatele gândului cel mai profund, îți creează realitatea, te invit să parcurgi alături de mine, în calitate de călăuză a ta pe calea spre ADEVĂRATUL TĂU EU, aceste șase etape:

1: Conștientizarea gândului cel mai PROFUND!

2: Autocunoașterea prin SINCERITATE deplină și absolută față de propria ta persoană!

3: Exprimarea prin ADEVĂR!

4: Eliberarea prin MOTIVAȚIE!

5: Manifestarea adevăratului tău EU prin VOINȚĂ!

6: Asumarea și manifestarea adevăratului tău EU!

Este mult mai ușor să schimbi ceea ce faci tu, decât să schimbi ceea ce face alt om! – citat din cartea Conversații cu Dumnezeu” de Neale Donald Walsch.

Concluzia: Scrie-mi pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com dacă îți dorești să vorbești cu mine despre lucrurile care te apasă și dacă vrei să îți depășești condiția și să ajungi la cea mai bună variantă a ta!

Programează o întâlnire motivațională în Buzău cu mine sau aplică pentru o întâlnire online pe Skype