Consiliere psihologică? Mai bine hai să ne împrietenim!

Consiliere psihologică? Mai bine hai să ne împrietenim!
Consiliere psihologică? Mai bine hai să ne împrietenim!

Consiliere psihologică? Mai bine hai să ne împrietenim! Haide să discutăm ca între doi prieteni care împărtășesc sau au împărtășit aceleași probleme, temeri, dileme, suferințe și așa mai departe. Așa cum vă spuneam și pe pagina ședințe de dezvoltare personală Buzău, fiziologia creierul poate fi schimbată prin conștientizare, sinceritate deplină față de propria persoană, exprimare prin adevăr, motivație, voință, asumare și manifestare.

Dar cum reușim să ne schimbăm cu adevărat la nivelul cel mai profund și, mai ales, pe termen lung?!

Totuși, transformarea nu survine peste noapte și nu oricine este deschis să apeleze la consiliere psihologică într-un cabinet medical de psihologie. Așadar, pentru că Vocea Creatoare este grupul oamenilor curajoși, dacă nu apelezi tu la psiholog, îți propun să fiu eu călăuza ta pe calea spre adevăratul tău eu.

În concluzie, dacă ai întrebări care încep astfel:

  • De ce să…?
  • Cum să…?
  • Unde să…?
  • Cât să…?
  • E bine să…?
  • E rău să…?

Scrie-mi pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com, iar eu îți voi răspunde la întrebări atât pe e-mail, cât și într-un articol dedicat pe blog, în categoria Consiliere Psihologică Buzău.

Identitatea ta nu va fi dezvăluită. Nu îți voi folosi numele, fotografia sau datele de contact pentru a le publica pe blog, ci doar îți voi răspunde detaliat la întrebările care te macină. Protejarea identității tale și confidențialitatea conversațiilor noastre sunt prioritare pentru mine. Rămâi în confortul casei tale, rămâi în siguranță, rămâi în anonimat dacă încă nu ești pregătit/ă să ne întâlnim pentru o discuție față în față.

Îmi poți adresa întrebările tale pe facebook-ul Vocea Creatoare sau pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com.

De ce îți ofer timpul meu, cunoștințele mele și spațiul de pe blogul meu? Pentru că îmi doresc să te ajut. Pentru că știu ce înseamnă să trăiești după cum bate vântul, să fii debusolat/ă și să nu ai pe nimeni căruia să îi adresezi un singur cuvințel.

Sunt aici ca să te ascult și ca să te ajut să-ți dai seama care este calea pe care trebuie să pornești pentru o viață împlinită și fericită. Nu experimenta viața mai puțin decât meriți. Potențialul tău maxim te așteaptă! Manifestarea adevăratului tău eu este un fapt realizabil!

Îmi poți adresa întrebările tale pe facebook Vocea Creatoare sau pe adresa de e-mail alina.gheorghe.blogger@gmail.com.

– II – 

Accesează link-urile Sfaturi Motivaționale BuzăuDezvoltare Personală Buzău sau Consiliere Psihologică Buzău pentru mai multe articole interesante! 

0 0 vote
Article Rating

Alătură-te grupului Vocea Creatoare

Dezvoltare personală Buzău

Vino la întâlnirile motivaționale și vei învăța să devii un om asumat, responsabil, determinat, puternic și fericit! Preia ACUM responsabilitatea pentru viața ta, sănătatea ta, succesul tău financiar, sentimentele și relațiile tale! Fă primul pas spre SCHIMBARE! Schimbarea începe cu TINE!

AFLĂ MAI MULT

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments